Over mij

James Koning

Ik wilde altijd dit doen omdat het gas zulk een krachtige en kritieke component van ons voedsel, evenals ons dagelijks leven is. Wij kunnen niet zonder het leven. Als een Nederlandse kerel die een beetje over voedsel kent, besloot ik dat ik mijn onderzoek zou doen.

Mijn doel is u sommige uiteinden te tonen bij het gebruiken van een gasfornuis zodat kunt u een juiste maaltijd koken. Dit is wat ik in mijn reizen in Australië, het UK, Frankrijk en overal Europa leerde. Ik zal u tonen hoe te om een eenvoudig Nederlands recept geroepen te maken bestelwagenschemer en wat over het feit dat kan worden gedaan er geen gemakkelijke manier is om het het koken procédé te controleren. Ik zal verklaren wat in het het koken procédé gebeurt, en hoe wij die lastige „mistige“ ogenblikken kunnen van de hand doen. Ik zal u hoe ook de Nederlandse kok tonen om een perfecte Nederlandse schotel te krijgen die eenvoudig en gemakkelijk is. Zo kook ik mijn regelmatige Nederlandse schotels. Ik hoop u dit nuttig vindt.

Ik heb heel wat ervaring omdat ik in een gasfornuisfabriek in Holland was en in en uit de fornuizen geweest. Ik was ook een professioneel gas stovemaker alvorens ik deze blog begon.

U zult de beelden vinden die ik op mijn blog gebruik.

Elk van mijn beelden zijn van de beste kwaliteit zodat u kunt beslissen voor zich of hen te gebruiken. Mijn werk aangaande deze blog wordt gedaan voor het enige doel om mijn ervaringen in de gasfornuisindustrie te delen. Ik ben altijd gelukkig om eender welke vraag of suggestie over het ontwerp, de bouw, het gebruik, de kwaliteit, ontwerp, gebruik van toebehoren, enz. te beantwoorden. De beste manier om me te contacteren is door de verbinding in mijn naam te gebruiken. Ik heb ook een Facebook-pagina waar ik de beelden van de dingen zal posten die ik heb gedaan.

In 2007, werd ik geïnterviewd door TV Nieuws over gasfornuis in België en dat hielp me om de uitdagingen en de valkuilen van gasfornuizen te begrijpen. Tegenwoordig, houd van ik over gasfornuizen te schrijven en een paar video's te maken. Zo, controleer mijn blog en laat me weten wat u over gasfornuizen denkt!

Een gasfornuis is een type van draagbaar of vast toestel met een kleine brander of een oven, dat of aardgas of een mengsel van gas en propaan brandt. De gasfornuizen kunnen in vele vormen worden gevonden en vormt, zoals gasfornuizen en fornuispannen, draagbare gasovens, en draagbare gasgrills.

Wat maakt een gasfornuis speciaal?

De gasfornuizen hebben hun eigen unieke reeks voordelen. Zij kunnen door zowel aardgas als propaan (dezelfde die brandstof in het koken van gas wordt gebruikt) worden aangedreven makend hen veelzijdig en efficiënt zeer, terwijl zij ook vrij lichtgewicht en draagbaar zijn. De gasfornuizen zijn ook vrij comfortabel om te gebruiken, vooral vergeleken bij veel andere types van draagbare toestellen.